Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Neo-print en de geleverde diensten van Neo-print.

Neo-print behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Neo-print besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Neo-print is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Neo-print een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Neo-print. Zonder schriftelijke toestemming van Neo-print is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Neo-print aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

×

Moment!

Wij proberen om onze klanten een veilige omgeving aan te bieden. Daarvoor doen wij ook een algemene controle op ip-adressen.
Helaas verscheen jouw ip-address op een van de bekende zwartelijsten.

Probeer uzelf van deze lijst af te halen. Indien wij toch merken dat er een vorm van spam of andere negatieve pogingen vanuit jouw ip-adres ontstaan op onze website zullen wij maatregelen moeten nemen.

Inloggen