Hoe werkt het ?

Om een beeldje van jouw kindje te maken is er een 3D echo nodig. Kijk hiervoor onder aan deze pagina voor een echopraktijk bij jou in de buurt. Maak je een 3D echo bij één van deze klinieken, dan kunnen we sowieso een beeldje voor je maken. Heb je ergens anders een 3D echo laten maken? Stuur dan een berichtje naar central@neo-print.nl voor de mogelijkheden.

ultrasound session


Naar de Shop

Van pretecho naar
3D beeldje

Bij het maken van een 3D echo bij één van de aangesloten echo praktijken krijg je de foto’s en een 3D data bestand (Cartesian Volume / .vol) mee op een USB stick. 

Kies in onze webshop je favoriet materiaal en formaat voor het beeldje. Upload de foto én het 3D data bestand en het beeldje is besteld. Problemen met uploaden? Stuur een berichtje naar central@neo-print.nl dan helpen we je. 

Binnen 5 werkdagen na je online bestelling ontvang je een digitale preview van het beeldje. Na jouw goedkeuring wordt het beeldje geproduceerd en ontvang je het beeldje thuis, binnen 10 werkdagen na jouw goedkeuring. 

Toch nog een vraag? Stuur een berichtje naar central@neo-print.nl

Aangesloten echo praktijken

Baby Glimpse – Amsterdam
www.babyglimpse.nl

Baby’s World – Den Haag
www.babysworld.nl

Kijk Nou Es – Den Haag & Rotterdam
www.kijknoues.nl

Voor het maken van een 3D beeldje van je kindje hebben we de 3D data bestand uit het echo apparaat nodig. Echter, niet alle echo apparaten zijn hiervoor geschikt. Onze partners beschikken over de nieuwste apparatuur en kunnen daarom de juist bestanden leveren!

Wanneer je de 3D echo laat doen bij één van onze aangesloten echo praktijken ben je er dus van verzekerd dat we een beeldje voor je kunnen maken.