Over Ons

IMG_5744

Onze missie

Wij van NEO-print vinden dat het krijgen van een kind een van de meest bijzondere fases uit je leven is. Die periode verdient iets unieks en memorabel: iets specialers dan alleen foto’s en video’s. Wij willen een tastbare herinnering creëren voor onze klanten.

NEO-print team

Het team van NEO-print bestaat uit industrieel ontwerpers. In 2018 kwam een van ons, die een kindje verwachte, voor het eerst in aanraking met 3D echo’s. Door onze ervaring met 3D print techniek dachten we: zouden we die 3D echo’s ook fysiek kunnen maken. Na een aantal maanden van ontwerpen, software ontwikkelen en heel veel uitproberen konden we voor het eerst een fysiek beeldje produceren op basis van een 3D scan. Vandaag de dag ontwikkelen we het product verder in meerdere kleuren en formaten om op die manier een zo mooi mogelijk beeldje te maken voor onze klanten. Het krijgen van een kind is het mooiste wat er is en zoiets memorabels verdient iets speciaals.

IMG_5615

Naar de Shop


Kwaliteit

Wij maken gebruik van de nieuwste 3D print technieken, materialen en nabewerkingen om een zo mooi mogelijk beeldje te produceren.


Uniek

Het beeldje wordt op de basis van de 3D echo van jouw kind gemaakt: geen enkel beeldje is hetzelfde.


Persoonlijk

Na bestellen nemen we altijd persoonlijk contact met je op om een digitale preview te laten zien, voordat we produceren.